Website Pengadilan Agama Sleman Diserang Hacker

Kejahatan online. - Ilustrasi - mirror.co.uk
13 Januari 2020 09:42 WIB Bernadheta Dian Saraswati Sleman Share :

Harianjogja.com, SLEMAN - Kejahatan online kembali terjadi. Kali ini, website resmi Pengadilan Agama Kabupaten Sleman diretas atau di-hack pihak tidak bertanggung jawab, Senin (13/1/2020).

Pantauan Harian Jogja pukul 09.17 WIB, saat membuka laman resmi http://pa-slemankab.go.id/ tersebut, bukannya muncul profil Pengadilan Agama Sleman tetapi justru sebuah tulisan berjudul "Aku-vs-Wong Tuamu" (aku lawan orang tuamu).

Berikut ini isi tulisan dalam website tersebut:


"Aku-vs-Wong Tuamu"

Hacked by XGXS

Sandyan tresno aku mung iso meneng
Penting koe seneng opo wae tak lakoni

Uwis kadung gejeron deleh ati kleru panggon
Urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
Raiso mbedakke ndi seng modus endi seng tulus
Wes entek sak kabehe bul atiku ra diurus

Aku ora getun, yen due ati seng ringkih
Nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih
Opo koe sadar? Atiku keliwat jembar
Radadi jodomu, aku mung iso sabar
Ambyar

Salam nggo bapak ibumu<3